Πώς αγοράζετε

Απόκτηση ακινήτου, σε 5 απλά βήματα μέσω του properties4sale

Επιλέγοντας το properties4sale.gr, μπορείτε, σε 5 απλά βήματα, να προχωρήσετε στην αγορά του ακινήτου για το οποίο ενδιαφέρεστε. Δείτε, αναλυτικά, τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε, από την αναζήτηση του ακινήτου έως και την τελική του απόκτηση.

1. Αναζήτηση ακινήτου

Καταρχάς για κάθε ακίνητο που σας ενδιαφέρει, χρειάζεται να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το properties4sale.gr σας παρέχει απαραίτητα ενημερωτικά στοιχεία (πληροφοριακό υλικό), όπως:

Για τις ανάγκες της πιο εύστοχης και γρηγορότερης εύρεσης υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένες«Κατηγορίες» ή «Τοποθεσίες» στην λίστα των ακινήτων ή να ψάξετε στην«Αναζήτηση» βάσει κριτηρίων, όπως ο κωδικός ακινήτου ή λέξη-κλειδί που αφορά την κατηγορία, την τοποθεσία του κ.α.

Θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας, ότι τα ακίνητα πωλούνται στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται, η οποία περιγράφεται στις συνοδευτικές πληροφορίες. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισηςκ.α. που τυχόν απαιτούνται, αφορούν και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

2. Εγγραφή και επίσκεψη ακινήτου

Για την Εγγραφή: Για τη συμμετοχή σας στη δημοπρασία του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε εγγραφή.

Για την Εγγραφή μέσω μεσίτη: Μεσιτικά γραφεία συνεργάζονται με το properties4sale.gr για την συμμετοχή ενδιαφερόμενων πελατών τους στην διαδικασία πώλησης. Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία και έχετε εξουσιοδοτήσει τον μεσίτη σας να ξεκινήσει την εγγραφή σας, θα σας αποστείλουμε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του δηλώσατε για να την ολοκληρώσετε. Αξίζει να γνωρίζετε ότι η εγγραφή σας μέσω μεσίτη δεν επηρεάζει τις πιθανότητές σας νακερδίσετε στην δημοπρασία ούτε το τίμημα αγοράς που θα πληρώσετε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Για την Επίσκεψη: Τα ακίνητα είναι ανοιχτά για να τα επισκεφθείτε σε συγκεκριμένες ημέρες, οι οποίες ονομάζονται «open days». Για να ενημερωθείτε για την ημερομηνία και τις ώρες του «οpen day» που σας ενδιαφέρει, πατήστε «Επίσκεψη ακινήτου» στη σελίδα του ακινήτου.

3. Αίτημα χρηματοδότησης

Η Τράπεζα Πειραιώς διευκολύνει την προσπάθειά σας να αποκτήσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει από το properties4sale.gr, προσφέροντας δυνατότητα χρηματοδότησης. Τα χαρακτηριστικά αυτού του δανείου (για φυσικά πρόσωπα) είναι:

Υποβολή της Αίτησης Δανείου: Την αίτησή σας μπορείτε να την κάνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Αν και η απάντηση στο αίτημά σας παρέχεται από την Τράπεζα εντός 3 εργάσιμων ημερών σας προτείνουμε, για τη δική σας διευκόλυνση, να υποβάλετε το αίτημά σας τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη της δημοπρασίας του ακινήτου.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ ή πλοηγηθείτε στη σελίδα του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και πατήστε «Δυνατότητες Χρηματοδότησης»

Αν εκπροσωπείτε νομικό πρόσωπο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της χρηματοδότησής σας, με μια σας επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

4. Υποβολή προσφοράς

Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβάλετε προσφορά είναι φυσικά να διαθέτετε ή να έχετε εξασφαλίσει, μέσω χρηματοδοτικής λύσης, το κεφάλαιο που απαιτείται για την αγορά ακινήτου. Το properties4sale.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε αγορά του ακινήτου που σας ενδιαφέρει κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας με την επιλογή «Υποβολή Αιτήματος Συμμετοχής» αλλά και πριν αυτή ξεκινήσει με την επιλογή «Αγοράστε Τώρα».

Δείτε αναλυτικά τι χρειάζεται να κάνετε για:

5. Ολοκλήρωση αγοράς

Σε περίπτωση που είστε ο πλειοδότης στη λήξη της δημοπρασίας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του properties4sale.gr, ο οποίος:

Για την αποδοχή της αγοράς από την πλευρά σας και την τελική ολοκλήρωσή της, χρειάζεται να αναθέσετε στο δικηγόρο ή/και στο συμβολαιογράφο σας να διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους για την ολοκλήρωση της αγοράς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της δημοπρασίας, διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις.

« επιστροφή στην αρχική σελίδα