Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Εγγραφείτε εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες. Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία ταυτότητάς σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που συμπληρώνετε είναι σωστά, καθώς θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε επικοινωνία του properties4sale.gr και των εκπροσώπων του μαζί σας.

Γιατί θα πρέπει να εγγραφώ;

Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εγγραφείτε είναι για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο properties4sale.gr, ο οποίος σας επιτρέπει να μπορείτε να υποβάλετε προσφορά για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, ως εγγεγραμμένος χρήστης θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για επερχόμενες δημοπρασίες, από το properties4sale.gr

Να εγγραφώ μέσω ενός μεσιτικού γραφείου;

Μεσιτικά γραφεία μπορούν να συνεργάζονται με το properties4sale.gr για τη συμμετοχή ενδιαφερόμενων πελατών τους στη διαδικασία πώλησης. Εάν εξουσιοδοτήσετε τον μεσίτη σας να ξεκινήσει την εγγραφή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, θα σας αποστείλουμε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του δηλώσατε για να την επιβεβαιώσετε.

Προσοχή: Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί μόνο μετά την επιβεβαίωσή σας.

Αν εγγραφείτε μέσω μεσιτικού γραφείου και αγοράσετε ένα ακίνητο θα αποδώσουμε στον μεσίτη σας προμήθεια. Διευκρινίζεται ότι η εγγραφή σας μέσω μεσίτη δεν επηρεάζει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε στη δημοπρασία ούτε το τίμημα αγοράς που θα πληρώσετε στην Τράπεζα Πειραιώς. Οι μεσίτες που συνεργάζονται με το properties4sale.gr έχουν συμφωνήσει να μην χρεώνουν μεσιτική αμοιβή στον αγοραστή.

Έχω εγγραφεί αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαρισμό μου;

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα λάβετε στο μήνυμα επιβεβαίωσης. Εάν δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης των ακινήτων;

Όλα τα ακίνητα αποτελούν ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς και έχουν ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας. Συγκεντρώνουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε να προχωρήσετε στην αγορά και να την ολοκληρώσετε, γρήγορα, ομαλά, χωρίς κωλυσιεργίες και καθυστερήσεις.

Πώς μπορώ να επισκεφθώ ένα ακίνητο;

Για κάθε πωλούμενο ακίνητο οργανώνονται επισκέψεις που χαρακτηρίζονται ως «open days». Πατώντας «επίσκεψη ακινήτου» διατίθεται ενημέρωση για τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες επίσκεψης ανά ακίνητο.

Πότε θα πρέπει να διενεργήσω τον έλεγχο του ακινήτου; Μπορώ να το κάνω μετά τη δημοπρασία;

Θα πρέπει να διενεργήσετε τον έλεγχο του πληροφοριακού υλικού που παρέχεται στη σελίδα κάθε ακινήτου και να το επισκεφθείτε πριν την έναρξη της δημοπρασίας. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό που θα κληθείτε να υπογράψετε εάν η προσφορά σας γίνει αποδεκτή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το πληροφοριακό υλικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται, πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης αγοράς ακινήτου ή συμμετοχής σε δημοπρασία ακίνητου, να ανατρέχουν και να διαβάζουν προσεκτικά όλο το πληροφοριακό υλικό που παρέχεται στο properties4sale.gr και να αναζητούν τη βοήθεια και συμβουλή εξειδικευμένων επαγγελματιών συμβούλων σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας Πειραιώς έχουν διενεργηθεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στα ακίνητα, ώστε η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά. Εάν η προσφορά σας είναι επιτυχής, ο δικηγόρος / συμβολαιογράφος σας θα διενεργήσει τους επιπλέον ελέγχους που απαιτούνται.

Στα ημιτελή ακίνητα και σε αυτά που χρήζουν ανακαίνισης, ποιος επωμίζεται το κόστος;

Τα ακίνητα πωλούνται ως έχουν και η ακριβής και αντικειμενική κατάστασή τους περιγράφεται στο συνοδευτικό πληροφοριακό υλικό, το οποίο οφείλετε να διαβάσετε. Τυχόν έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.α. που απαιτούνται, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Μπορώ να διαπραγματευτώ τους όρους του Ιδιωτικού Συμφωνητικού;

Δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε τους όρους του Ιδιωτικού Συμφωνητικού. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να διαβάσουν το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και να προσέξουν ιδιαίτερα την υποχρέωση πληρωμής προκαταβολής, ζητώντας τη βοήθεια του δικηγόρου ή συμβολαιογράφου τους, εάν κάτι δεν τους είναι κατανοητό. Εάν η προσφορά σας είναι επιτυχής, θα κληθείτε να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και να καταθέσετε την προκαταβολή που αναγράφεται σε αυτό, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, μετά την ημερομηνία αποδοχής της προσφοράς σας.

Ο δικηγόρος ή ο συμβολαιογράφος σας θα μπορεί να εξετάσει τους τίτλους και όλα τα σχετικά έγγραφα, μετά την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει λάβει μέριμνα για την προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων, έτσι ώστε η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.

Μπορώ να αγοράσω επιτόπου το ακίνητο που με ενδιαφέρει, πριν από τη δημοπρασία;

Τα ακίνητα προσφέρονται προς πώληση πριν από την έναρξη της δημοπρασίας στην Τιμή Άμεσης Αγοράς πατώντας το κουμπί «Αγοράστε τώρα». Η τιμή αυτή είναι μη διαπραγματεύσιμη.

Αν επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά στην τιμή «Άμεσης Αγοράς», θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του properties4sale.gr για να σας ζητήσει να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό, σχέδιο του οποίου είναι αναρτημένο στη σελίδα του ακινήτου και να καταβάλετε το ποσό της προκαταβολής. Μόνο μετά την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού και την καταβολή της προκαταβολής θα αφαιρεθεί το ακίνητο από τη δημοπρασία, με την ένδειξη «Υπό Πώληση».

Τι συμβαίνει εάν υπάρχουν και άλλες προσφορές «Άμεσης Αγοράς» για το ίδιο ακίνητο;

Εαν υπάρχουν περισσότερες από μία προσφορές «Άμεσης Αγοράς», εντός των 3 εργάσιμων ημερών που απαιτούνται για την καταβολή της προκαταβολής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει του χρόνου υποβολής της προσφοράς.

Το ακίνητο εμφανίζεται με ένδειξη ΥΠΟ ΠΩΛΗΣΗ. Τι σημαίνει;

Σημαίνει ότι υποψήφιος αγοραστής «Άμεσης Αγοράς» ή πλειοδότης υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό και κατέβαλε τη σχετική προκαταβολή, με αποτέλεσμα το ακίνητο να μην είναι πια διαθέσιμο.

Πώς μπορώ να υποβάλω προσφορά κατά τη δημοπρασία;

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε πριν από τη δημοπρασία, και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να επισκεφθείτε το ακίνητο και να ελέγξετε τις πληροφορίες που παρέχονται, συμπεριλαμβανομένου του Ιδιωτικού Συμφωνητικού.

Θα πρέπει να αιτηθείτε τη συμμετοχή σας στη δημοπρασία πατώντας την «Υποβολή αιτήματος συμμετοχής» στη σελίδα ακινήτου. Θα πρέπει να αιτηθείτε τη συμμετοχή σας, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της δημοπρασίας, έτσι ώστε να εγκριθεί πριν την έναρξή της. Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερα από ένα ακίνητα θα πρέπει να υποβάλετε ξεχωριστό αίτημα για το κάθε ένα από αυτά.

Αφού εγκριθεί η συμμετοχή σας και μετά την εκκίνηση της δημοπρασίας, μπορείτε να υποβάλετε μια προσφορά ορίζοντας το ύψος της και πατώντας το κουμπί «Προσφορά» στη σελίδα του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε. Η προσφορά σας θα πρέπει να υπερβαίνει την «Τρέχουσα προσφορά» τουλάχιστον κατά το ποσό του «Βήματος προσφοράς» που αναφέρεται στη σελίδα του ακινήτου.

Το σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την αγορά του ακινήτου. Αν έχετε υποβάλει αίτηση δανείου, θα πρέπει να έχει εγκριθεί, πριν την υποβολή της προσφοράς σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε σε θέση να διαθέσετε τα κεφάλαια εντός λίγων εβδομάδων/ενός μήνα από τη στιγμή που η Τράπεζα αποδεχθεί την προσφορά σας. Τέλος, θα πρέπει να διαθέσετε τα ιδία κεφάλαια που απαιτούνται για την καταβολή της προκαταβολής, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από τη λήξη της δημοπρασίας.

Πότε θα εγκριθεί το αίτημά μου για συμμετοχή στην δημοπρασία;

Εάν το αίτημά σας για συμμετοχή στη δημοπρασία εγκριθεί, θα λάβετε ενημέρωση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση και θα εμφανιστεί η ένδειξη «Η συμμετοχή σας στην δημοπρασία έχει εγκριθεί» στη σελίδα κάθε ακινήτου της δημοπρασίας.

Εάν δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί σας πριν την υποβολή του αιτήματος συμμετοχής σας στη δημοπρασία, για να γίνει το αίτημά σας αποδεκτό, θα επικοινωνήσει εκπρόσωπος του properties4sale.gr στον αριθμό τηλεφώνου ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Εάν δεν έχουμε αποδεχθεί το αίτημα συμμετοχής σας ή δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή του, χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι είναι η «Τιμή εκκίνησης»;

Η «Τιμή εκκίνησης» είναι η ελάχιστη προσφορά που μπορείτε να υποβάλετε για ένα ακίνητο, όταν ξεκινά η δημοπρασία. Δεν αντιπροσωπεύει την Απαιτούμενη Τιμή πώλησης που έχει ορίσει η Τράπεζα, η οποία είναι πιθανόν υψηλότερη.

Πώς ξέρω αν έχω υποβάλλει την υψηλότερη προσφορά για ένα ακίνητο κατά τη δημοπρασία;

Αφού υποβάλετε μια προσφορά θα δείτε το μήνυμα «Έχετε την υψηλότερη προσφορά» που σας υποδεικνύει ότι έχετε υποβάλει την υψηλότερη προσφορά. Αν στη συνέχεια κάποιος άλλος υποψήφιος αγοραστής υπερβεί την προσφορά σας, θα δείτε το μήνυμα «Η προσφορά σας μειοδοτεί».

Πώς ακυρώνω ή αλλάζω μια προσφορά που υπέβαλα κατά λάθος;

Θα πρέπει να καλέσετε άμεσα το properties4sale.gr στο (+30) 210 38 98 850 για να ακυρωθεί η λανθασμένη σας προσφορά. Στη συνέχεια μπορείτε να υποβάλετε τη διορθωμένη προσφορά σας. Εάν κατά λάθος υποβάλατε χαμηλότερη προσφορά από αυτή που επιθυμούσατε, δε χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το properties4sale.gr, μπορείτε απλά να υποβάλετε υψηλότερη προσφορά.

To properties4sale.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει από τη διαδικασία όποιον χρήστη υποβάλλει επανειλημμένα ή σκόπιμα λανθασμένες προσφορές.

Τι σημαίνει ο «αριθμός προσφορών» που ανεφέρεται στη σελίδα του ακινήτου;

Αυτός είναι ο αριθμός των προσφορών που έχουν υποβληθεί για το ακίνητο, μέχρι αυτή τη στιγμή. Περιλαμβάνει και τις διαδοχικές προσφορές που έχουν υποβληθεί από τον ίδιο υποψήφιο αγοραστή.

Πότε μπορεί να παραταθεί η λήξη της δημοπρασίας;

Όταν υποβάλλονται προσφορές στη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της δημοπρασίας, υπάρχει παράταση του χρόνου ολοκλήρωσής της. Η παράταση γίνεται αυτόματα και όσες φορές χρειαστεί, ώστε να δίνεται χρόνος στους υποψήφιους αγοραστές να ανταποκριθούν σε προσφορά που θα έχει υποβληθεί πολύ κοντά στη λήξη της δημοπρασίας.

Μπορώ να πάρω δάνειο για να αγοράσω ένα ακίνητο;

Η Τράπεζα Πειραιώς, για την αγορά ακινήτου από φυσικό πρόσωπο, προσφέρει στο properties4sale.gr, τη δυνατότητα χρηματοδότησης έως και 70% (50% για κατοίκους εξωτερικού) της τιμής αγοράς ή της τιμής «Άμεσης Αγοράς» (όποια εκ των δύο τιμών είναι χαμηλότερη). Η έγκριση δανείου υπόκειται σε διαδικασίες ελέγχου της Τράπεζας. Σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω των πληροφοριών που παρέχονται στην «Δυνατότητες χρηματοδότησης» της σελίδας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει ή πατήστε εδώ.

Για χρηματοδότηση νομικών προσώπων επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.l

Τι θα χρειαστώ για να αιτηθώ χρηματοδότηση;

Τα ακίνητα έχουν ήδη ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία αίτησης δανείου πολύ απλή, ενώ αυτή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Πατήστε «Δυνατότητες χρηματοδότησης» στη σελίδα του ακινήτου που σας ενδιαφέρει για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αίτησης δανείου.

Κατά την αίτησή σας, δε χρειάζεται να καταθέσετε δικαιολογητικά που αφορούν στο ακίνητο, αρκεί να δηλώσετε τον κωδικό ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Αν ενδιαφέρεστε για παραπάνω από ένα ακίνητο θα πρέπει να δηλώσετε τους κωδικούς όλων των ακινήτων που σας ενδιαφέρουν και να διευκρινίσετε στο κατάστημα εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά όλων, ή ενός εξ΄αυτών

Πότε πρέπει να υποβάλω αίτημα χρηματοδότησης;

Η απάντηση στο αίτημα δανείου δίνεται από την Τράπεζα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής. Παρόλα αυτά σας συνιστούμε να υποβάλλετε το αίτημά σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη της δημοπρασίας.

Ποιοί είναι οι όροι χρηματοδότησης για φυσικά πρόσωπα;

Η Τράπεζα Πειραιώς μπορεί να προσφέρει χρηματοδότηση για φυσικά πρόσωπα έως και το 70% (50% για κατοίκους εξωτερικού) του τιμήματος αγοράς ή της τιμής «Άμεσης Αγοράς» (όποια εκ των δύο τιμών είναι χαμηλότερη). Το επιτόκιο του δανείου θα είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor 1m πλέον περιθωρίου 3,00% πλέον εισφοράς Ν.128/75 (σήμερα 0,12% για κατοικίας ή 0,60% για επαγγελματικά ακίνητα) ενώ η μέγιστη διάρκεια ανέρχεται σε 30 έτη.

Το τελικό ποσό δανείου που θα σας εγκριθεί εξαρτάται και από τα οικονομικά στοιχεία που θα προσκομίσετε στην Τράπεζα. Σε περίπτωση έγκρισης, θα λάβετε γραπτή Προσφορά Δανείου, την οποία οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά καθώς θα περιλαμβάνει τους βασικούς όρους της προσφοράς.

Η διάρκεια ισχύος της προσφοράς χρηματοδότησης είναι 45 ημέρες από την έκδοσή της. Αν πλειοδοτήσετε και η προσφορά δανείου έχει λήξει όταν κληθείτε να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό, θα προχωρήσουμε στην ανανέωσή της, εκτός και αν η οικονομική σας κατάσταση και η συναλλακτική σας συμπεριφορά έχει μεταβληθεί.

Για τους όρους και διαδικασία χρηματοδότησης νομικών προσώπων επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Τι κάνω όταν η Προσφορά Δανείου μου λήγει πριν την δημοπρασία;

Η Προσφορά Δανείου λήγει σε 45 ημέρες από την έκδοσή της. Εάν η Προσφορά Δανείου λήγει πριν τη δημοπρασία ενώ τα οικονομικά σας στοιχεία και η συναλλακτική σας συμπεριφορά δεν έχουν μεταβληθεί, δεν χρειάζεται να την ανανεώσετε νωρίτερα. Θα την ανανεώσουμε, αφού ανακηρυχθείτε πλειοδότης και σας καλέσουμε για την αποδοχή της προσφοράς.

Σε περίπτωση που έχει υπάρξει σημαντική μεταβολή στα οικονομικά σας στοιχεία και εφόσον συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτου από το properties4sale.gr, θα πρέπει να αιτηθείτε την ανανέωσή της, επικοινωνώντας με το κατάστημα εξυπηρέτησής σας.

Τι συμβαίνει μετά από τη δημοπρασία;

Εφόσον είστε πλειοδότης, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του properties4sale.gr μετά τη λήξη της δημοπρασίας για να σας ενημερώσει εάν η προσφορά σας ήταν επιτυχής, δηλαδή αν έχει επιτευχθεί η Απαιτούμενη Τιμή που έχει ορίσει η Τράπεζα. Η επικοινωνία θα γίνει στον αριθμό τηλεφώνου ή/και την ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας που έχετε εισάγει κατά την εγγραφή σας.

Κατά την επικοινωνία μας, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε Ιδιωτικό Συμφωνητικό, σχέδιο του οποίου είναι αναρτημένο στη σελίδα του ακινήτου και να καταβάλετε την προκαταβολή ύψους 10% επί του συνολικού τιμήματος Αγοράς για ποσά μέχρι €250.000 (Ευρώ Διακόσιες Πενήντα Χιλιάδες) ή 5% επί του συνολικού τιμήματος Αγοράς για συνολικό τίμημα Αγοράς που υπερβαίνει τις €250.000 (Ευρώ Διακόσιες Πενήντα Χιλιάδες) μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Διευκρινίζεται ότι η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει για κάθε ακίνητο με περισσότερους από έναν συμμετέχοντες μετά τη λήξη της δημοπρασίας, παρότι ο πλειοδότης θα έχει προτεραιότητα στην υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις .

Μπορεί άλλος φορέας που εκπροσωπώ να υπογράψει τη σύμβαση αγοράς ακινήτου σε προσφορά που υπέβαλα εγώ;

Ναι, μπορεί ο φορέας που εκπροσωπείτε να υπογράψει τα σχετικά συμφωνητικά και συμβόλαια και να προχωρήσει στην αγορά ακινήτου, εφόσον η προσφορά σας έγινε αποδεκτή. Σε περίπτωση που ο φορέας που εκπροσωπείτε επιθυμεί να λάβει χρηματοδότηση, θα πρέπει να έχει υποβάλει ο ίδιος αίτηση χρηματοδότησης σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Πώς θα καταβάλω την προκαταβολή κατά την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού;

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό της προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό ή να προσκομίσετε τραπεζική επιταγή.

Πόσο γρήγορα ολοκληρώνεται η αγοραπωλησία αφού υπογράψω το Ιδιωτικό Συμφωνητικό;

Ο Τομέας Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας έχει διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους στα ακίνητα, και έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η αγορά να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.

Συνεπώς, υπολογίζουμε ότι η υπογραφή του συμβολαίου αγοράς του ακινήτου θα γίνει εντός ενενήντα ημερών από την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού, με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας και των αιτημάτων που θα υποβάλουν οι σύμβουλοί σας (π.χ. συμβολαιογράφου/ δικηγόρου/ μηχανικού σας κλπ.) κατά τον έλεγχο του ακινήτου.

Τα αποτελέσματα των δημοπρασιών δημοσιεύονται;

Όχι, δεν δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των δημοπρασιών.

Δεν μπορώ να υποβάλω προσφορά. Κάνω κάτι λάθος;

Για να μπορέσετε να υποβάλετε προσφορά θα πρέπει:

Η πρώτη προσφορά στη δημοπρασία πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την Τιμή Εκκίνησης. Επόμενες προσφορές πρέπει να υπερβαίνουν την «Τρέχουσα προσφορά» κατά τουλάχιστον το «Βήμα προσφορών» που αναγράφεται στην περιοχή των προσφορών στη σελίδα κάθε ακινήτου.

Αν αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα κατά την υποβολή προσφοράς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου, πώς μπορώ να συνδεθώ;

Παρακαλώ επιλέξτε την «Έκδοση νέου κωδικού» στη σελίδα σύνδεσης.

Δε βρίσκω απάντηση στο ερώτημά μου. Τι μπορώ να κάνω;

Αν αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

« επιστροφή στην αρχική σελίδα