« επιστροφή στην προηγούμενη αναζήτηση

2402 Διπλή Κατοικία, Σοφικό Κορινθίας

Τύπος ακινήτου:
Μεζονέτα-Μονοκατοικία
Εμβαδό κτίσματος, τμ
397
Εμβαδό οικοπέδου, τμ
1337
Αντικειμενική αξία
196.213 €
Έτος αδείας
2001

Περιοχή

Πελοπόννησος

Λεωφ. Αρτέμιδος, Οικισμός "Πευκάλι" Σοφικού Κορινθίας Τ.Κ. 20004

Περιγραφή

Συγκρότημα δύο αυτόνομων παραθεριστικών κατοικιών συνολικής επιφάνειας 397 τ.μ. σε αμφιθεατρικό οικόπεδο 1.337 τ.μ. εντός του παραθαλάσσιου οικισμού Αμόνι Σοφικού. Λόγω της κλίσης του εδάφους, οι κατοικίες οργανώνονται σε διαφορετικά επίπεδα. Η πρόσβαση γίνεται από τη χαμηλότερη πλευρά του οικοπέδου, όπου βρίσκεται και ο ισόγειος χώρος στάθμευσης δύο ΙΧ οχημάτων.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1η: 8,50 μ. υψηλότερα από το επίπεδο της οδού χωροθετείται η πρώτη εκ των δύο κατοικιών, ισόγεια, με συνολική επιφάνεια 192 τ.μ. Προσαρμοσμένη στις κλίσεις του εδάφους, οργανώνεται σε δύο στάθμες. Το κάτω τμήμα περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρία σε ενιαία διάταξη με αυτό. Διαθέτει βεράντα με θέα θάλασσα καθώς και ημιαυτόνομη κουζίνα με έξοδο σε υπήνεμο υπαίθριο χώρο με πέργκολα. Το επάνω τμήμα της πρώτης κατοικίας περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με πλήρη λουτρά (με ντουσιέρα), και WC επισκεπτών. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο ενοτήτων γίνεται με ευθύγραμμη κλίμακα.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2η: 8,50 μ. υψηλότερα από το επίπεδο εισόδου στην πρώτη, χωροθετείται η δεύτερη κατοικία, η οποία είναι διώροφη, με συνολική επιφάνεια 205 τ.μ. Το ισόγειο περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρία σε ενιαία διάταξη με αυτό. Διαθέτει βεράντα με πανοραμική θέα θάλασσα καθώς και ημιαυτόνομη κουζίνα με έξοδο σε υπήνεμο υπαίθριο χώρο με πέργκολα. Ο προθάλαμος με την ιματιοθήκη και το WC επισκεπτών, καθώς και η κλίμακα επικοινωνίας με τον πρώτο όροφο, συμπληρώνουν το επίπεδο αυτό. Στον πρώτο όροφο οργανώνονται τέσσερα υπνοδωμάτια. Τα τρία εκ των τεσσάρων υπνοδωματίων εξυπηρετούνται από ένα πλήρες λουτρό (με ντουσιέρα), ενώ το τέταρτο και μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του πλήρες λουτρό (με ντουσιέρα, επίσης) και δικό του εξώστη.

Κατασκευασμένες με φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοίχους πλήρωσης από οπτοπλινθοδομές με πετροεπενδύσεις και στέγη με κεραμικά πλακίδια, οι δύο κατοικίες είναι ιδιαίτερα επιμελημμένες κατασκευαστικά και καλοδιατηρημένες. Τα δάπεδα επί εδάφους είναι διαστρωμένα με κεραμικά πλακίδια τύπου cotto, ενώ τα δάπεδα των υπνοδωματίων με καρφωτά ξύλινα πατώματα. Διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες, σίτες και ρολλά ασφαλείας.

Ιδιατέρως λειτουργικές και καλοσχεδιασμένες, αποτελούν ένα ενιαίο εμπράγματο δικαίωμα.

- 300 μ. από τη θάλασσα
- Πανοραμική θέα σε θάλασσα και πευκόφυτες πλαγιές
- Δύο αυτόνομες κατοικίες με parking, αποθήκη, BBQ και υδατοδεξαμενή
- Σύγχρονης κατασκευής, καλοδιατηρημένες

Ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο;

Επίσκεψη ακινήτου Δυνατότητες χρηματοδότησης

Πρόσθετες πληροφορίες ακινήτου:

Για πρόσβαση στα αρχεία παρακαλούμε συνδεθείτε.
Νέος χρήστης; Έγγραφη

 • Άδεια Οικοδομής
  05._Construction_Permit_2402.pdf - 200 KB
 • Βεβαίωση Μηχανικού
  02._Engineer_Certificate_2402.pdf - 60 KB
 • Ιδιωτικό Συμφωνητικό
  ΙΔ_ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ_DRAFT_GR_2.pdf - 200 KB
 • Κατόψεις
  03._Property_Plan_2402.pdf - 7 MB
 • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης
  06._Energy_Efficiency_Cert_2402.pdf - 700 KB
 • Τοπογραφικό
  04._Topographical_Plan_2402.TIF - 5 MB