« επιστροφή στην προηγούμενη αναζήτηση

1641 Μεζονέτα Εκάλη, Αττική

Φάση:
Προσεχής δημοπρασία
Έναρξη δημοπρασίας:
Τρίτη, 24 Οκτ 2017 - 10:00
Λήξη δημοπρασίας:
Τετάρτη, 25 Οκτ 2017 - 16:00
Τιμή εκκίνησης:
300.000 €
Βήμα προσφοράς:
5.000 €
Έχετε εγκριθεί για συμμετοχή στη δημοπρασία;
Τύπος ακινήτου:
Μεζονέτα-Μονοκατοικία
Εμβαδό κτίσματος, τμ
426
Εμβαδό οικοπέδου, τμ
3009
Αντικειμενική αξία
610.110 €
Έτος αδείας
2002

Η επιλογή Άμεσης αγοράς θα είναι διαθέσιμη εώς την Τρίτη, 17 Οκτ 2017 - 16:00

Περιοχή

Αττική

Πλατάνων 40 & Λεωφ. Θησέως, Τ.Κ. 14578

Περιγραφή

Μεζονέτα τεσσάρων επιπέδων (ημιτελής) συνολικής επιφάνειας 426 τ.μ. σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών. Γωνιακή, με θέα στο πράσινο, διαθέτει δύο ισόγεια επίπεδα λόγω προσαρμογής στις κλίσεις του εδάφους (ένα υπερυψωμένο ισόγειο από την πλευρά της Θησέως και ένα υποκείμενο ισόγειο επίπεδο σε επαφή με τον κήπο και την πισίνα από την πλευρά της οδού Πλατάνων). Περιλαμβάνει, επίσης, ένα επίπεδο σε όροφο με τους χώρους ύπνου και τέλος, ένα υπόγειο επίπεδο με βοηθητικούς χώρους. Κάθε ένα από τα τρία άνω επίπεδα έχει επιφάνεια 104 τ.μ. και το υπόγειο 115 τ.μ. Η κατακόρυφη επικοινωνία γίνεται μέσω εσωτερικού κλιμακοστασίου και ανελκυστήρα.
Αναλυτικά, στο ισόγειο οργανώνεται σαλόνι υποδοχής και τραπεζαρία σε ενιαία διάταξη. Διαθέτει τζάκι, βεράντες με θέα στο πυκνό πράσινο της περιοχής και WC επισκεπτών. Στο ακριβώς από κάτω επίπεδο (2ο ισόγειο) οργανώνεται ένα δεύτερο καθιστικό ιδίου μεγέθους με απευθείας έξοδο στον κήπο και την πισίνα. Στο ίδιο επίπεδο οργανώνεται κουζίνα κλειστού τύπου με απευθείας πρόσβαση από τον περιβάλλοντα χώρο και με αναβατόριο τροφίμων προς τον υπερκείμενο χώρο της τραπεζαρίας, καθώς και WC επισκεπτών. Στον όροφο οργανώνονται τρία άνετα υπνοδωμάτια με δύο πλήρη λουτρά. Το ένα εκ των υπνοδωματίων διαθέτει μικρό WC. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν εξώστη με θέα στο πράσινο. Το βοηθητικό επίπεδο του υπογείου περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους, λεβητοστάσιο θέρμανσης, μηχανοστάσιο πισίνας και studio υπηρεσίας.
Ως προς τα υλικά τελειωμάτων, πρόκειται για πολυτελή και ιδιαιτέρως επιμελημμένη κατασκευή με δρύινα δάπεδα στο κυρίως σαλόνι και τα υπνοδωμάτια, λευκόφοντες μαρμαροστρώσεις με διακοσμητικά ένθετα καρέ σε κοκκινωπή απόχρωση στο καθιστικό του 2ου ισογείου, την κουζίνα και όλους τους χώρους υγιεινής, ιδιαίτερες προβλέψεις φωτισμού ανάδειξης, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες και πόρτα ασφαλείας.
Λιτή στο εσωτερικό της, με τετραγωνισμένες αναλογίες, η μεζονέτα αυτή διαθέτει επιβλητικές εισόδους και εξωτερική διαμόρφωση με εκλεκτικιστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία.

- Οικιστική περιοχή πολυτελών κατοικιών
- Εύκολη προσβασιμότητα
- Πολυτελής κατασκευή
- Πισίνα
- Αποκλειστική χρήση 319 τμ κήπου

Ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο;

Επίσκεψη ακινήτου Δυνατότητες χρηματοδότησης

Πρόσθετες πληροφορίες ακινήτου: